گواهی پذیرش مقاله چیست؟ گواهی پذیرش مقاله علمی یا گواهی چاپ مقاله به منزله اعلام چاپ مقاله در ژورنال مورد نظر است که به نوعی نشان دهنده تلاش ها و سخت کوشی نویسنده و همچنین برخورداری مقاله از قابلیت های علمی و پژوهشی بالا خواهد بود. درواقع از آنجایی که مجلات علمی داخلی و بین المللی، به راحتی هر مقاله ای را پذیرش نمی کنند و تنها در صورتی که تحقیقات و مطالعات انجام شده، از معیارهای لازم جهت انتشار برخوردار بوده و در پروسه ارزیابی یا داوری به تایید سردبیر، تحریریه و هیئت داوران رسیده باشند، مجوز نشر را دریافت خواهند کرد. لذا صدور گواهی پذیرش مقاله علمی برای نویسنده یک اعتبار را نیز به همراه خواهد داشت که به معنای عملکرد عالی او در جوامع علمی است. در ادامه توضیحات کاملتری از نحوه صدور گواهینامه برای پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی ارائه خواهیم کرد.
پیشنهاد ویژه: چاپ مقاله ISC
نحوه پذیرش مقاله علمی و ارسال گواهی نامه
همانطور که می دانید پروسه ارزیابی مقاله که زمان آن در مجلات مختلف متفاوت است، از یک ماه تا یکسال به طول می انجامد و پس از این مدت و اتمام مراحل داوری، نامه ای حاوی آراء و نتایج فرایند داوری از سوی سردبیر یا هیئت تحریریه، برای پژوهشگر ارسال خواهد شد. مضمون این نامه بسته به رد یا قبول مقاله متفاوت است و در صورتی که اطلاعات آن شامل رد مقاله باشد، با بیان دلایل آن، از پژوهشگر بابت زحماتی که برای مطالعه، تحقیق و ارسال مقاله کشیده است، تشکر می کنند. اما در صورتی که نظر داوران و سایر افراد صاحب رأی برای چاپ مقاله مثبت باشد، نامه مذکور به عنوان گواهی پذیرش مقاله علمی و مجوزی برای انتشار آن محسوب می شود که حاوی پیغامی از جانب سردبیر مجله مبنی بر اکسپت شدن مقاله خواهد بود.
البته یک حالت دیگر هم برای ارسال نامه از مجله به پژوهشگر وجود دارد که به معنای پذیرش مقاله به شرط برطرف نمودن اشکالات و خطاهایی است که از جانب داوران شناسایی شده و سپس برای نویسنده ارسال می شود. این نامه حاوی پیغام اصلاح اشکالات یا ریوایز مقاله است که می بایست ظرف مدت زمان تعیین شده، اصلاحات لازم را اعمال و مجددأ مقاله جهت بررسی و داوری به مجله فرستاده شود. بنابراین اگر در پروسه داوری، مشکلات موجود در مقاله به طور کامل رفع شده باشند، گواهی پذیرش جهت چاپ مقاله isi و یا چاپ در سایر مجلات معتبر داخلی و خارجی، ارسال می شود.
مشخصات گواهی پذیرش مقاله علمی
متاسفانه امروزه برخی مجلات بی اعتبار و جعلی که با سوء استفاده از عنوان isi و با هدف اخاذی، اقدام به کلاه برداری از پژوهشگران و نویسندگانی می کنند که اغلب دانشجویان جوان و بی تجربه هستند و به دلیل عدم برخورداری از آگاهی لازم در دام این موسسات گرفتار می شوند. لذا پیش از قرارگرفتن در چنین شرایطی، بهتر است اطلاعات خود را در مورد چاپ مقاله و مجلات معتبر افزایش داده تا در صورت برخورد، براحتی بتوانید از جعلی یا اصلی بودن آن مطمئن شوید. یکی از این موارد گواهی پذیرش مقاله علمی است که بد نیست با ویژگی های گواهینامه ارسال شده از یک مجله معتبر آشنا شوید. این نامه شامل دو بخش مهم و اصلی است که می بایست در هنگام دریافت به آن توجه داشته باشید:
مورد اول اینکه، در پایان و پس از متن گواهی، امضای سردبیر مجله الزامی است. مورد دوم کد شناسایی یا ISSN مجله مورد نظر است که به راحتی و با کمک این کد می توان از معتبر بودن مجله، اطمینان حاصل کرد. اما با استفاده از برخی وبسایت ها مانند تامسون رویترز نیز امکان شناسایی مجلات معتبر جهت چاپ مقاله isi بسیار ساده می شود.
پیشنهاد مطالعه: هزینه انتشار مقاله داخلی چقدر است؟
شیوه ارسال گواهی پذیرش و چاپ مقاله برای نویسنده
قوانین و شیوه ژورنال های مختلف برای ارسال گواهی پذیرش مقاله علمی با یکدیگر متفاوت بوده و بسیاری از آنها تنها با استفاده از یک ایمیل، اکسپت شدن مقاله را به اطلاع نویسندگان می رسانند. این کار نیز عمومأ توسط ادیتور صورت می گیرد و معمولا پیامی با این مضمون که مقاله شما پذیرش یا رد شده، برای پژوهشگر ارسال می شود. برخی دیگر از مجلات نیز اسامی افراد و مقالات پذیرفته شده آنها را روی سایت خود قرار می دهند و به این صورت به اطلاع نویسنده می رسانند که مقاله شما در نوبت انتشار قرار گرفته است. در مقابل، گروهی دیگر از نشریه ها نیز حتی اسامی مقالات پذیرفته شده را نیز روی وبسایت خود قرار نمی دهند و به شیوه مخصوص خود، گواهی پذیرش مقاله علمی یا گواهی چاپ مقاله را به اطلاع نویسندگان و پژوهشگران می رسانند.
جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در موسسه چاپ مقاله آونگ دانش تماس بگیرید.
1 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
بسیار جامع و کامل، سپاس از شما