نشر مقاله در مجلات خارجی از مهم ترین خواسته های پژوهشگران و دانشجویان است تا به این وسیله، بتوانند از اعتبار آن برای اهداف مختلف علمی و تحصیلی بهره برداری کنند. این مجلات برای ارزش بخشیدن به مقالات و همچنین تقویت رزومه دانشجویان و محققین، بهترین انتخاب بوده و می بایست با آگاهی از کلیه نکات کلیدی و با اهمیت، شانس پذیرش و چاپ مقاله خود را افزایش دهید. به همین منظور در این مطلب، کلیه نکات مهم برای نشر و چاپ مقاله در مجلات خارجی را فراهم نموده تا با مطالعه آن بتوانید به اهداف مورد نظر خود دست پیدا کنید.
هنگام نشر مقاله در مجلات خارجی چه نکاتی را باید مد نظر داشت؟
مجله مناسب را انتخاب کنید.
وقتی قصد نشر مقاله را در مجلات خارجی داشته باشید اگر برای چاپ مقاله علمی پژوهشی به سراغ مباحثی می روید که آشنایی چندانی با آن نداشته و پیش از این نیز، تحقیقاتی در این زمینه انجام نداده اید، ممکن است نویسنده ای آماتور به نظر برسید. در این صورت می بایست ضمن افزایش پژوهش و مطالعات خود در حوزه مورد نظر، به سراغ مجلاتی بروید که مطابق با سبک و تخصص شما باشند. البته افراد تازه کار برای نشر مقاله در مجلات خارجی ممکن است آنقدرها هم سختگیر نباشند و معمولا مقاله خود را با سبک و تخصص هر نشریه ای که مقاله آنها را می پذیرد، مطابقت می دهند.
پیشنهاد ویژه: استخراج مقاله از پایان نامه
مجله و بازار آن را بشناسید.
به طور حتم ارسال مقاله به صورت کورکورانه و بدون شناخت مجله و اهداف آن، به نوعی اتلاف وقت بوده و نتیجه ای برای پژوهشگر به همراه ندارد. از همین رو باید مجله مورد نظر را شناسایی و سپس به صورت اختصاصی و متناسب با قواعد همان مجله، تحقیق و نگارش را آغاز کنید. برای انجام این کار می بایست با مطالعه مقالات چاپ شده از ایده ها و اهداف مجله و همچنین مخاطبان آن، اطلاعات لازم را کسب نمائید. درواقع مشاهده و مطالعه مقالات، ضمن شناخت بازار یا مخاطبان مجله، کمک می کند تا برای چاپ مقاله در مجلات خارجی یک تصویر صحیح از سبک و نوع مقالات پذیرفته شده، نقل قول ها، اطلاعات و آمار ارائه شده و بسیاری دیگر از این موارد را به دست آورید.
دستورالعمل های مربوط به نویسنده را با دقت بخوانید.
تمامی مجلات برای چاپ مقاله isi یا اسکوپوس دستورالعمل های مختص خود را دارند که معمولاً در وب سایت آنها، قرار داده می شود و شما می توانید با مراجعه به این بخش از سایت، آنها را با دقت مطالعه نموده تا ضمن آگاهی از قوانین مربوط به نویسندگان، از اشکالات احتمالی پیشگیری کنید.
مقاله توسط افراد متخصص بازخوانی شود.
بازخوانی مقاله توسط افراد دارای تخصص، به ویژه برای پژوهش هایی که به زبان انگلیسی نگارش شده اند و آماده هستند که چاپ مقاله در مجلات خارجی صورت بگیرد، اهمیت زیادی داشته و به این صورت، کلیه اشکال های نگارشی، گرامری، تایپی و… مشخص شده و رفع می گردند.
پیشنهاد مطالعه: نکات کلیدی در نگارش مقاله
اعتبار داشته باشید.
یکی از نکات بسیار مهم برای نشر و چاپ مقاله در مجلات خارجی ، اعتبار نویسنده و داشتن نمونه مقاله های متنوع است. برای این کار اگر مقالات باکیفیتی در وب دارید می توانید در مقاله خود به آنها لینک داده تا به این وسیله، مجلات بدانند با یک نویسنده آماتور که اولین مقاله خود را می نویسد، مواجه نیستند. اگر هیچ تجربه ای در این زمینه ندارید می توانید با وبلاگ شخصی خود یا یک خبرنامه و حتی ارائه یک مقاله در وبسایت دانشگاه شروع کنید.
به نظرات ویراستار با دقت توجه کنید.
اگر در فرایند چاپ مقاله در مجلات خارجی از شما خواسته شد که با توجه به نظرات داور یا ویراستار، مقاله خود را ویرایش نموده و دوباره ارسال کنید، باید نکات و موارد گوشزد شده را با دقت زیاد ویرایش کرده و بررسی کنید. از اصرار کردن روی نگارش اولیه مقاله بپرهیزید و با در نظرگرفتن اینکه نشر مقاله در مجلات خارجی از اهمیت بیشتری برخوردار خواهد بود، تلاش کنید تا به صورت حرفه ای، آنها را تغییر دهید. اگر در قسمتی احساس کردید که می توانید ویراستار یا سردبیر را متقاعد به صرف نظر از ویرایش برخی موارد کنید، می توانید با مکاتبه و در نهایت احترام و ادب، موارد لازم را با آنها در میان بگذارید.
از رد شدن مقاله نترسید.
در پایان این نکته را آویزه گوش خود کنید که مقالات بهترین نویسندگان نیز در ابتدای کار، رد می شود و باید بدانید که تا تبدیل شدن به یک نویسنده حرفه ای، مقاله شما بارها و بارها رد خواهد شد. پس باید این قانون را پذیرفته و به تلاش خود ادامه دهید.
جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در موسسه چاپ مقاله آونگ دانش تماس بگیرید.
1 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
مجلات خارجی مهمتر هستند