نحوه پاسخ به ریوایز مقاله به چه صورت است؟ در ابتدا باید بدانیم که ریواز دو نوع دارد مینور ریوایز و ماژور ریوایز که از اصطلاحات اساسی می باشد.
این دو مورد به معنی این است که مقالات شما نیاز به تغییراتی دارد. مینور ریوایز همان گونه که از اسمش پیداست، به معنی ایراد گرفتن کم است اما ماژور ریوایز به معنی ایراد گرفتن زیاد است. برای بررسی مینور ریوایز ها معمولا کارشناس و مدیر اجرایی این کار ا انجام می دهد برای همین باید تغییرات را با رنگ دیگری مشخص کنید.
تفاوت ریسابمیت و ریوایز در چیست؟
ریسابمیت هم به معنی این است که مقاله شما به تغییر نیاز دارد اما در این این مورد باید بگویم که ایرادات مقاله شما وحشتناک است.
در ریوایز دیگر نیازی به ارسال مجدد مقاله نمی باشد. اما در صورتی که مقاله شما ریسابمیت می شود، باید مقاله را دوباره از ابتدا شروع کنید و نظرات را اعمال نمایید. در این صورت باید مجددا مقاله را ارسال کنید و این مقاله دوباره برای داوری می رود. در این صورت می توانید مقاله را برای همین مجله ارسال کنید یا اینکه برای ژورنال های دیگر هم ارسال کنید.
پیشنهاد ویژه: چاپ مقاله ISI
چگونه باید به این نظرات پاسخ داد؟
برای اینکه مجدد شروع به کار کنید در ابتدا باید صبر کنید.
باید این را بسنجید که ارزش این را دارد که مقاله را مجدد برای این نشریه ارسال کنید یا بهتر است شانس خود را در ژورنال های دیگر بسنجید.
تغییراتی که نیاز است اعمال شود را مورد بررسی قرار دهید و ببینید چقدر زمان نیاز است تا آن ها را اعمال کنید.
در صورتی که بخواهید اطلاحات مقاله را انجام دهید باید به سردبیر اطلاع دهید. زمان خود را برنامه ریزی کنید.
مشکلات تحلیلی برای شروع مناسب می باشند چراکه این موارد می توانند جای بحث را گسترده کند.
انتقادات وارد شده را جدی بگیرید.
باید این را یک قانون بدانید شما باید تمام نظرات سردبیر را پیاده کنید.
انتقادات داوران از مقاله بی دلیل نیست و شما باید این قانون را نیز بدانید که باید به تمامی آن ها پاسخ بدهید.
در صورتی که ناسازگاری مشاهده می کنید بهتر است با سردبیر ارتباط و تماس بگیرید.
در صورتی که به کلی مخالف نظرات هستید این را به داوران اطلاع دهید تا آن ها را راضی نگه دارید. سعی کنید از آن ها راضی کنید.
اگر نام داوران را می دانید، حتما آن ها را بیان کنید.
برای ارسال مجدد مقاله باید مسائل حساس را بشناسید تا از آن ها استفاده کنید. مانند جنگ ها، کمپ ها و غیره.
پیشنهاد مطالعه: چگونه رساله دکتری بنویسیم؟
ارسال مجدد مقاله نیاز به نامه و یادداشت دارد
این بسته ارسالی دو بخش دارد:
کاور لتر که برای سردبیر است
و یادداشت که باید در این بخش پاسخ ها را دقیق بدهید، همچنین نیاز است که توضیح دهید چگونه مسائل را حل کرده اید.
تجدید نظر های کوچک و قبول مقاله
در صورتی که مقاله شما مشکل محتوای فنی نداشته باشد و کیفیت کافی را برای چاپ دارد. این یعنی مجله برای انتشار مقاله به شما تعهد می دهد. بعد از بر طرف شدن ایرادات مقاله برای پذیرش آماده می شود.
قبول مقاله
در این مرحله مقاله شما برای انتشار آماده شده است. در قدم بعدی مقاله در مسیر چاپ مقاله و انتشار قرار می گیرد. در این قدم باید مطمئن باشید که مقاله غلط املایی یا خطایی در قالب بندی نداشته باشد. از ارائه صحیح متن و منابع اطمینان حاصل کنید.
شما باید خودتان را به عنوان سردبیر در نظر بگیرید و درباره مقاله خود نظر بدید.
مقاله ویرایش شده مورد بررسی قرار می گیرد
نحوه پاسخ به ریوایز مقاله – در صورتی که نویسنده نسخه ویرایش شده را ارسال می کند توقع دارد که پاسخ و نظرات منتقدین را دریافت کند. در این مورد نویسندگان انتظار قبول مقاله قبلی را ندارند، اما این توقع را دارند که در مورد نسخه جدید نظرات و انتقاداتی را دریافت کنند.
در مورد انتخاب منتقدین، سیستم به صورت پیش فرض منتقد قبلی را برای شما در نظر گرفته است اما شما می توانید آن را تغییر دهید.
اما تمامی منتقدین را نمی توانید انتخاب کنید تنها یکی از آن ها را می توان تیک زد.
در تمامی مراحل حتی تجدید نظر دوم داوران به مقاله شما دسترسی دارند.
ممکن ست برخی از سردبیران به این فکر کنند که برای بررسی یک مقاله به ۳ نفر بازبین نیاز است، اما این در کل درست نیست. در صورتی که یک سردبیر مقاله ای را مورد بررسی قرار می دهد، تمام تصمیم گیری ها در این مورد با او می باشد.
جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در موسسه چاپ مقاله آونگ دانش تماس بگیرید.
5 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
کامل و جامع بسیار عالی
سلام دوست عزیز
سپاس از همراهی شما
مقاله یه راهنمای گام به گام برای پاسخ به ریوایز مقاله ارائه میکرد. توضیحات واضح و مثالها خیلی کاربردی بودن. به نظرم خوندن این مقاله برای همه کسایی که مقاله شون برای ریوایز برگشته ضروریه.
مقاله تجربیات ارزشمندی از متخصصان در مورد نحوه پاسخ به ریوایز مقاله رو به اشتراک گذاشته بود. این تجربیات خیلی آموزنده و کاربردی بودن و به من کمک کردن که با اعتماد به نفس بیشتری به نظرات داوران پاسخ بدم.
مقاله نجاتدهندهای بود! همیشه استرس زیادی برای پاسخ به ریوایز مقاله داشتم، اما این مقاله خیلی بهم کمک کرد. الان میدونم که چطور باید به نظرات داوران به طور دقیق و حرفهای پاسخ بدم و شانس پذیرش مقاله رو بالا ببرم.