مقاله نویسی دوره کارشناسی چه اصولی دارد؟ نوشتن مقاله در دوره کارشناسی یکی از اختیاراتی ست که برای دانشجویان این مقطع در نظر گرفته شده است. برخی از دانشجویان فکر می کنند که نوشتن مقاله مربوط به دوره کارشناسی ارشد و دکتری می باشد و آن ها نیازی به آن ندارند در صورتی که این طور نیست و تعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی، البته آن هایی که به آینده تحصیلی خود فکر می کنند، به دنبال راه صحیح برای نوشتن مقاله هستند. مقاله نویسی نه تنها یک امتیاز برای دانشجو محسوب می شود بلکه او می تواند از این راه نکات ریز را دریابد و در آینده برای یاد گرفتن آن ها زمان صرف نکند. در این مطلب بر آن شده ایم تا آنچه باید از مقاله نویسی در مقطع کارشناسی بدانید را برای شما بازگو کنیم.
بهترین راه برای نوشتن مقاله در دوره کارشناسی
مقاله نویسی در دوره کارشناسی دانشجو زمان آزاد بیشتری دارد به همین ترتیب می تواند برای خواندن مقالات زمان بیشتری گذاشته در نتیجه مقالات و اطلاعات بیشتری را در زمینه ای که می خواهد به دست آورد.
به چالش کشیدن مقالات
بهتر است در زمان مطالعه مقاله، راه های گفته شده در آن را به دقت انجام داد تا با نحوه انجام پژوهش و پاسخ و پرسش به یک جمع بندی کلی از مقاله نویسی انجام شده برسید. در این صورت یک دستور عمل دارید که طبق آن می توانید با روش های صحیح نوشتن یک مقاله و راه های پژوهش آشنا شوید.
عضوی از همایش ها شوید
برای اینکه بتوانید به صورت جدی وارد مقاله نویسی شوید، یک مقاله را حتی اگر ایراداتی دارد، برای یکی از همایش ها داخلی ارسال کنید.
جزئیات را نادیده بگیرید
در ابتدا برای مقاله خود یک قالب در نظر بگیرید و بر اساس آن پیش بروید مثلا برای شروع مقدمه، دسته بندی جداول و همچنین تحلیل ها و غیره را در کنار هم داشته باشید. در این امر تمرکز بر روی جرئیات باعث می شود وقتتان را بیهوده هدر دهید و از اصل موضوع دور شوید.
ممکن است فکر کنید که مقاله نویسی در دوره لیسانس سخت است اما در صورتی که وارد داستان شوید پی به سادگی آن می برید و می بینید که به هوش بالایی نیاز ندارد. می توانید به راحتی در یک دوره مقاله نویسی شرکت کنید.
پیشنهاد مطالعه: چاپ مقاله برای گرفتن بورسیه
مراحل انجام پروژه مقاله نویسی
با استاد راهنمای خود مشورت کنید
از آن جایی که دانشجویان لیسانس آشنایی کامل با رشته خود را ندارند، بهتر است از یکی از استادان خود یا دانشجویان ممتاز آن رشته کمک بگیرند. در این صورت می تواند با تسلط در زمینه تخصصی مقاله نویسی در دوره کارشناسی را بنویسد.
موضوع خود را مشخص کنید
باید در اولین مرحله، زمینه های جدید را شناسایی کنید و یعد از آن برای پژوهش خود یک موضوع انتخاب کنید.
پیشنهاد ویژه: چاپ مقاله Scopus
نگارش متن مقاله
برای نوشتن مقاله نگارش آن بسیار اهمیت دارد برای این منظور باید مقاله بدون ایراد نگارشی یا ساختاری باشد برای رسیدن به این مهم نیز می توانید از دانشجویان ممتاز در این حوزه کمک بگیرید تا مقاله شما به درستی نوشته شود.
مقاله خود را برای مجله ارسال کنید
برای اولین مقاله نویسی دوره کارشناسی خود بهتر است آن را برای یک مجله متوسط ارسال کنید. در صورتی که شما برای ارسال مقاله خود به دنبال مجلات با ایمپکت بالا بروید طبیعی ست که زمان بیشتری می برد تا مقاله شما در یک ژورنال معتبر چاپ شود.
در نهایت مقاله شما در مرحله ارزیابی و داوری قرار می گیرد
در این مرحله مقاله شما برای بررسی در اختیار اساتید برجسته در حوزه تخصصی و مرتبط با موضوع مقاله شما، قرار می گیرد. در اینجا ایرادات مقاله برای شما ارسال می شود تا آن ها را بر طرف کنید.
در صورتی که مقاله شما به زبان فارسی نوشته شده است بهتر است آن را برای مجلات داخلی ارسال کنید. از دیگر مزایای ارسال و چاپ مقاله در این دوره این است که می توانید با نظرات اساتید برجسته آشنا شوید.
از طرفی هم چاپ مقاله شما در این مجلات شانس بالاتری دارند تا مجلات معتبر جهانی. بنابراین مقاله نویسی در این دوره می تواند برای آینده تحصیلی شما بسیار نتیجه بخش باشد.
جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در موسسه چاپ مقاله آونگ دانش تماس بگیرید.
5 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
مقاله یه راهنمای جامع و کامل برای مقاله نویسی دوره کارشناسی بود. تمام مراحل نوشتن مقاله، از انتخاب موضوع تا نگارش و ویرایش، به طور کامل و با جزئیات توضیح داده شده بود. مثالها و تمرینهای مقاله هم خیلی کاربردی و مفید بودن. به نظرم خوندن این مقاله برای همه دانشجوهای دوره کارشناسی ضروریه.
مقاله یه راهنمای گام به گام برای نوشتن مقاله ارائه میکرد. توضیحات خیلی واضح و قابل فهم بودن و مثالها هم خیلی کمک کننده بودن. با خوندن این مقاله فهمیدم که چطور میتونم یه مقاله خوب و باکیفیت بنویسم و نمره عالی بگیرم.
مقاله نکات کلیدی و مهمی رو در مورد مقاله نویسی دوره کارشناسی ارائه میکرد. مثلاً به انتخاب موضوع مناسب، فرمتبندی مقاله، نوشتن رفرنس و پارافریز منابع اشاره کرده بود. این موضوعات خیلی به من کمک کردن.
مقاله به چالشهای رایج توی مقاله نویسی دوره کارشناسی پرداخته بود و راهکارهایی برای رفع این چالشها ارائه میکرد. مثلاً به چگونگی یافتن منابع معتبر، نحوه پرهیز از سرقت ادبی و ترفندهایی برای نگارش یه نتیجهگیری قوی اشاره کرده بود. این موضوعات خیلی کاربردی و مفید بودن.
مقاله یه منبع انگیزه دهنده و تشویقی برای نوشتن مقاله بود. مقاله بهمون نشون میداد که چطور میتونیم با نوشتن یه مقاله خوب و باکیفیت، تواناییهای علمی و تحقیقاتی خودمون رو به نمایش بذاریم و در رزومهمون یه برگ برنده داشته باشیم.