فرمت مقاله isi ( قالب مقاله isi) روند و قالب مشخصی در نگارش مقاله است که عدم رعایت آن یک نوع نقص در مقاله بوده و منجر به ریجکت آن می شود. معمولا در فرآیند چاپ مقاله، هر نشریه ای یک فرمت به خصوص را برای خود تعیین می کند که نویسنده ملزم به رعایت آن خواهد بود. البته اغلب نشریات، تا حدودی دارای فرمت یکسانی هستند اما به دلیل وجود تفاوت در برخی جزئیات، لازم است پیش از ارسال مقاله، حتمأ از آن اطلاع داشته باشید.
از میان انواع مقالات چاپ شده در نشریات علمی، چاپ مقاله isi به دلیل برخورداری از اعتبار بالا در میان جوامع علمی، علاقمندان بسیاری دارد. درواقع به دلیل امتیاز انتشار مقاله علمی در نشریات isi، اکثر محققین خواستار چاپ مقاله علمی پژوهشی در این مجلات می باشند.
لذا با توجه به اهمیت این نشریات و علاقمندی بسیاری از پژوهشگران، در این مطلب به بررسی فرمت مقاله isi و یا قالب مقاله isi می پردازیم.
اهمیت فرمت بندی مقالات isi
از آنجایی که رقابت برای انتشار مقاله در مجلات نمایه شده در isi، بسیار سنگین است، معمولا روند داوری مقالات در این دسته از نشریات نیز سختگیرانه تر می باشد. به این ترتیب تلاش می شود از میان هزاران مقاله ای که از سرتاسر دنیا برای این مجلات ارسال می گردد، بهترین مقالاتی که دارای ارزش علمی و کیفیت ساختاری بالایی است، انتخاب شوند. درحقیقت هدف آن است که یک مقاله علاوه بر داشتن محتوای قوی و ناب، از قالب و ساختار استانداری نیز برخوردار باشند.
این مقالات با توجه به اینکه جزء مقالات علمی پژوهشی محسوب می شوند، می بایست دارای بخش های معین و خاصی باشند که نویسنده در موقع نگارش، ملزم به رعایت آنها است. این نگارش مقاله بر پایه وجود بخش های تعیین شده، فرمت مقاله isi نام دارد.
پیشنهاد ویژه: چاپ مقاله Scopus
اهمیت عنوان در نگارش مقاله
اولین و مهم ترین گام در راستای نگارش مقاله علمی، انتخاب عنوانی مناسب، مرتبط و جذاب برای تحقیق است. عنوان یک پژوهش علمی می بایست کاملا خاص، متناسب و انحصاری باشد به طوری که بتواند کلیات موضوع را بیان کند. اندازه عنوان، نباید خیلی کوتاه و یا خیلی بلند باشد بلکه بین ۷ تا ۲۰ واژه، مناسب و استاندارد است. انتخاب عناوینی که فاقد ویژگی های نامبرده و یا تعداد کلمات مناسب باشد در فرمت مقاله isi ضعیف محسوب می شوند.
اهمیت چکیده در مقاله علمی
بخش مهم بعدی در مقاله نویسی، چکیده است. این قسمت می بایست یک پاراگراف حداکثر ۲۵۰ و حداقل ۱۰۰ کلمه ای باشد. همچنین باید در آن به کلیه اهداف، روش ها و نتایج مقاله به شکلی مفید و مختصر اشاره شود.
پیشنهاد مطالعه: هزینه اکسپت مقاله isi
نقش مقدمه در نگارش مقاله
در ادامه، نوبت به مقدمه مقاله می رسد که درواقع نوعی پیش زمینه برای شروع تحقیق است. این بخش حاوی دلایل و اهداف نویسنده برای نوشتن مقاله بوده و اینکه چه مواردی مورد پژوهش و مطالعه واقع شده اند و چرا؟
اگر این بخش را بتوانید به درستی ارائه دهید، کمک زیادی به درک بهتر داده ها توسط داوران و مخاطبان خواهید نمود. در این صورت به راحتی می توانند تصمیم بگیرند که آیا این مقاله ارزش چاپ و مطالعه را دارد یا خیر! مقدمه در فرمت مقاله isi نسبتأ بخش کوتاهی است و اغلب از یک یا دو صفحه بیشتر نمی شود. اما با این وجود باید تمام تلاش نویسنده در راستای نگارش صحیح و همه جانبه آن صورت بگیرد.
پیشینه تحقیق و بیان نقاط ضعف و قوت آن نیز بخش مهمی است که در برخی مقالات به همراه مقدمه و در برخی دیگر، به صورت مجزا به آن پرداخته می شود.
اهمیت روش تحقیق در مقاله
قسمت اصلی و مهم هر مقاله، روش تحقیق است. در این قسمت، کلیه روش ها، مواد، لوازم، آزمایشات انجام شده برای انجام پژوهش توسط نویسنده و به طور کامل شرح داده می شود. این بخش باید به نحوی ارائه شود که هر شخص دیگری با استفاده از آنها بتواند مجددا به همان نتایج دست پیدا کند. وضوح و شفافیت، مهم ترین ویژگی روش تحقیق در مقاله علمی خواهد بود.
پیشنهاد ویژه: چاپ مقاله ISC
سایر بخش های مهم فرمت و قالب مقاله isi
نتایج، قسمت مهم همه مقالات علمی است که در آن، با کمک داده های حاصل از پژوهش و مطالعه و با ارزیابی جداول و نمودارها، به بیان نتایج حاصل از تحقیق پرداخته می شود.
قدردانی از تمام افرادی که به هر وسیله به شما در جمع آوری داده ها کمک کرده اند و ارائه منابع مورد استفاده در پژوهش، موجب افزایش اعتبار مقاله و پذیرش آن توسط داوران مجله خواهد شد.
جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در موسسه چاپ مقاله آونگ دانش تماس بگیرید.